Υπηρεσίες Ιατρείου


Home Visit

Επίσκεψη στο σπίτι

Ο ιατρός μπορεί να εξετάσει τους ασθενείς στο σπίτι τους, σε επείγουσες καταστάσεις ή σε αδυναμία μετακίνησης αυτών. Στην οικία εκτός από ηλεκτροκαρδιογράφημα, μπορεί ακόμη να εκτελέσει υπερηχογράφημα καρδιάς triplex όπως και Holter ρυθμού και πίεσης (σε άτομα βέβαια που δεν μπορούν να προσέλθουν στο ιατρείο).


Network Exam

Διαδικτυακή επίσκεψη

Ο Ιατρός είναι διαθέσιμος να εξυπηρετήσει τους ασθενείς του και να επικοινωνήσει μαζί τους άμεσα όλες τις ώρες και μέρες , με όλα τα γνωστά μέσα όπως τηλεφωνική κλίση, μήνυμα στο κινητό του, chat στο Messenger, Viber, ακόμη και βιντεοκλήση έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επισκέψεις στο ιατρείο.


Ultrasound

Υπερηχογράφημα καρδιάς Triplex

Είναι βασική εξέταση της καρδιάς κατά την οποία εκτιμούμε τη μορφολογία και τη λειτουργία της καρδιάς με εύκολη, αναίμακτη, ανώδυνη και χωρίς ακτινοβολία εξέταση . Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε 2 υπερηχογράφους τελευταίας γενιάς (ο ένας από αυτούς αποκτήθηκε πρόσφατα και είναι φορητός) και πραγματοποιούνται οι περισσότερες σύγχρονες τεχνικές. Ο καρδιολόγος παραδίδει σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή μια πλήρη πολυσέλιδη έκθεση της εξέτασης, η οποία φυλάσσεται και σε ψηφιακή μορφή.


Stress Test

Δοκιμασία κόπωσης

Είναι εξέταση σημαντική για την ανάδειξη στεφανιαίας νόσου , της ανακάλυψης ή μη στενώσεων των αρτηριών που αρδεύουν το μυοκάρδιο της καρδιάς και δημιουργούν το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο εξεταζόμενος ασκείται με φυσιολογικό και ασφαλή τρόπο με διάδρομο γυμναστικής όπως ακριβώς και στο γυμναστήριο και δεν χρησιμοποιούνται φάρμακα ή ακτινοβολία. Ο ιατρός χρησιμοποιεί συσκευή δοκιμασίας κόπωσης που έχει δυνατότητα συνεχούς αποθήκευσης των δεδομένων στον υπολογιστή και σύγκρισης με προηγούμενες εξετάσεις.


Holder for blood presure

Holter Πίεσης

Η αρτηριακή πίεση μεταβάλλεται συνεχώς κατά τη διάρκεια του 24ώρου . Το holter πίεσης είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την παρακολούθηση , τη διάγνωση και την θεραπεία της. Είναι μια συσκευή που καταγράφει την αρτηριακή πίεση μη επεμβατικά, ανά τακτά διαστήματα για ένα τουλάχιστο 24ωρο.


Holter for heart rate

Holter Ρυθμού

Είναι η συνεχής παρακολούθηση και καταγραφή της λειτουργίας της καρδιάς για ένα 24ωρο τουλάχιστον, για την αποκάλυψη αρρυθμιών-διαταραχών του ρυθμού της καρδιάς π.χ. κολπικής μαρμαρυγής και εκτακτοσυστολικής αρρυθμίας. Ο Ιατρός χρησιμοποιεί Holter Mortara πολύ μικρού μεγέθους και μπορεί να καταγράφει μέχρι και 7 μέρες.


oxymeter

Νυχτερινή παλμική οξυμετρία

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα νοσήματα μεταξύ αυτών και καρδιολογικά , όπως κολπική μαρμαρυγή και υπέρταση, συνδέονται με το σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο. Για αυτό το λόγω πρόσφατα ο ιατρός απέκτησε μια φορητή και άνετη συσκευή εκτίμησης του οξυγόνου στο αίμα κατά τη διάρκεια κυρίως της νύχτας και αποκάλυψης άπνοιας στον ύπνο. Εάν η εξέταση είναι παθολογική ο ασθενής παραπέμπεται σε πνευμονολόγο.